Categories
Archív

Farské oznamy – 25. nedeľa v cezročnom období

od 17. do 25. septembra 2022 

Liturgický kalendár

Deň spomienky, sviatky a slávnosti čas sv. omší v Piešťanoch
pondelok sv.Január, biskup a mučeník 6.3o 18.oo
utorok sv. Andrej Kim Taegon, kňaz, Pavol  Chong Hasanga spoločníci, mučeníci6.3o 18.oo
streda sv. Matúš, apoštol a evanjelista 6.3o 18.oo
štvrtok 6.3o 18.oo
piatok sv. Pio da Pietralcina, kňaz 6.3o 18.3o
sobota ľubovoľná sobotná spomienka Panny Márie 6.3o 18.oo
nedeľa 26. nedeľa v cezročnom období6.3o 7.3o  9.oo 10.3o 

Ostatné informácie  

▪ Jesenné kántrové dni – Na budúci týždeň v stredu, piatok a sobotu sú jesenné kántrové dni. Ich  obsahom je poďakovanie za úrodu.  

▪ Sviatosť manželstva – V sobotu príjmu sviatosť manželstva Tomáš Baďo a Monika Ábelová,  Marek Marenčík a Mária Pecháčová, Tomáš Králik a Zuzana Libantová. Prosme v modlitbe o požeh nanie pre tieto nové manželstvá.  

▪ Podielové knihy Spolku Svätého Vojtecha – Oznam pre členov Spolku Svätého Vojtecha: Na fa re si môžete v úradných hodinách vyzdvihnúť kalendár, podielovú knihu, vreckový kalendárik na budúci rok a zároveň uhradiť členské na budúci rok. Členské je 8 €. Zároveň je to príležitosť pre nových  členov zapísať sa.  

▪ Boj proti hladu – Dnes môžete kúpou medovníkového srdiečka podporiť zbierku na pomoc  v boji proti hladu v rôznych chudobných na Haiti, v Hondurase, Albánsku, Rusku, Ukrajine a na  Slovensku.  

▪ Výročná poklona Sviatosti Oltárnej – Na budúcu nedeľu je v našej farnosti celodenná výročná  poklona Sviatosti Oltárnej. 

Duchovný program vo Veľkom Orvišti 

utorok 18.oo za zdravie a Božiu pomoc pre synovca 
štvrtok 18.oo + Teofil Režo, rodičia z oboch strán, krstniatko a svatka sobota 18.oo + Jaroslav Maco, rodičia z oboch strán a sestra Jozefína nedeľa 9.oo + Michal a Alžbeta Janotoví, sny Michal